Check-in

8.30 u. - 9.30 u.

De MET opent de deuren om 8.30 u. Je komt aan op De MET tussen 8.30 u. en 9.30 u.  Elke dag plan je zelf een half uur extra werktijd in tijdens de check-in of check-out om aan je persoonlijke planning te werken. Daarnaast is er ook ruimte voor overleg met je coach en met je medeleerlingen, voor een lekkere kop thee, het lezen van de krant of een boek, ...

Dagstart

9.30 u. - 10.00 u.

Om 9.30 u. start je de dag samen met je groep en coach. In de dagstart wordt informatie met elkaar gedeeld, actualiteit en andere gesprekken zijn een belangrijke inspiratiebron. Werk wordt met elkaar besproken en er is plaats voor tips en feedback van elkaar. Er worden tijdens de dagstart samen plannen en afspraken gemaakt. Het zijn ook de momenten waarop vreugde en verdriet met elkaar gedeeld worden en waar samen gewerkt wordt aan een fijne sfeer.

Werktijd

10.00 u. - 12.30 u.
13.30 u. - 15.30 u. (woe. tot 12.30 u.)

In de voor- en namiddag werk je aan je persoonlijke planning: tredevakken, sport, inspiratiesessies en je eigen challenges. Het komt allemaal aan bod. Je plant ook zelf je coachgesprek in op een van deze momenten en je volgt je werk op in de Challengemonitor en Voortgangsmonitor. Eén keer per week maken we samen tijd voor de coachraad en maandelijks is er De MET-raad.

Lunchpauze en S-tijd

12.30 u. - 13.30 u.

We lunchen samen in De MET. Je brengt je eigen lunchpakket mee. Wij voorzien water en thee.
Tijdens de S-tijd kan je sporten, een spel spelen of in stilte lezen en rusten. We voorzien hiervoor de nodige ruimtes en materialen. Bovendien is de S-tijd schermloze tijd. We steken onze gsm of laptop dus even weg.

Dagafsluit

15.30 u. - 16.00 u.

Om 15.30 u. sluit je samen met je coach en coachgroep de dag af. Er is ruimte voor presentaties van challenges, om terug te blikken op de dag of om vragen te bespreken.

Check-out

 tot 17.00 u.

Na de dagafsluit kan je nog tot 17.00 u. op De MET blijven. Je werkt aan je persoonlijke planning en kan nog iets bespreken met je coach of medeleerlingen. Om 17.00 u. sluit De MET zijn deuren.

EEN DAG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© Copyright 2020 De MET