NIEUWS

Zoeken
  • De MET

Woensdag 2 oktober 2019 werd onze leerplek feestelijk geopend!


13 keer bekeken
  • De MET

Verschillende jongens begonnen met het maken van spelletjes in Scratch. Probeer ze zeker uit!

Het spelletje van Adam D:

Tikkertje in het doolhof van Stig:41 keer bekeken
  • De MET

"Waar gaat De MET komen?", "Hoeveel zal de schoolfactuur bedragen?" en "Wanneer kunnen we de coaches ontmoeten?" zijn slechts enkele van de vele vragen waar we tijdens de oriëntatiemomenten van afgelopen week antwoord op gaven.

De 48 aangemelde leerlingen en hun ouders mochten een antwoord verwachten op al hun vragen over De MET én konden als eerste kennismaken met de locatie waar De MET zal huizen vanaf september: de oude pastorie van Sint-Kwinten in de Naamsestraat 149 in Leuven. De kinderen kregen de eer om de deur te openen en als eerste een kijkje te gaan nemen op de locatie. Ze konden al meteen genieten van het mooie weer in de grote groene tuin. Er kwamen heel wat suggesties voor de inrichting (tafelvoetbal, zetels!) en voor de indeling. Leuk! Nadien konden ook de ouders een kijkje nemen. Daarnaast was er ruimte voor een persoonlijk gesprek met het team van De MET. We vonden het heel fijn om iedereen al wat beter te leren kennen!

De 48 aangemelde leerlingen hebben voorrang om in te schrijven vanaf 17 mei 2019. Ben jij nog niet aangemeld, maar wil je wel graag een kans om je in te schrijven, meld je dan alsnog aan via het formulier op de site. De antwoorden op de vragen die tijdens de oriëntatiemomenten aan bod kwamen, kan je nu terugvinden bij de FAQ.
298 keer bekeken
1
2
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen