PIJLERS

2

MET goesting

Op De MET mag je zijn wie je bent, met al je dromen en wensen, met je sterktes en werkpunten, met je vragen en meningen, met je talenten en interesses.

We geloven dat iedereen graag wil leren. We vertrekken dus van waar jij nieuwsgierig naar bent, wat jou boeit en waar jij graag meer over wil weten. Je leert gaandeweg je persoonlijke traject vorm te geven en je eigen werkplan uit te denken, samen met je coach.

Stap voor stap bouwen we je kennis en kunde uit om zo je doelen te realiseren. We dagen je uit om een stap verder te gaan en zelfs uit je comfortzone te treden. Zo wordt leren zinvol en blijf je, hopelijk je leven lang, zin hebben om te leren en te groeien. Op De MET is er ruimte om te experimenteren, te reflecteren en te ervaren. Op regelmatige momenten bekijken we samen je leerproces. Hierin is jouw stem even belangrijk als die van je coach, het schoolteam of je ouders.

We vervangen punten en examenperiodes door regelmatige feedback en opvolging. Je bespreekt samen met je coach hoe je in je vel zit, hoe het leren voor jou verloopt, waar je nog hulp bij nodig hebt en waar je nog in wil en kan groeien. Reflectiemomenten helpen je om je leertraject vorm te geven en in eigen handen te nemen. We evalueren je leerproces in woord en beeld. In de elektronische leeromgeving noteren we welke leerplandoelstellingen je al bereikt hebt en welke nog op de planning staan. Zo volgen we samen je leerproces op.

© Copyright 2019 De MET

  • De MET Facebook
  • De MET instagram